De Brede Hagada is weer te koop !

Begin 2015 is er een herdruk van de succesvolle Brede Hagada uitgekomen. Deze is voor € 27,50 verkrijgbaar via internet en via de hiernaast vermelde verkooppunten.

De Brede Hagada in de media

De Brede Hagada heeft veel aandacht gekregen in de media vlak na de verschijning in 2011. Leest u de recensie in de boekenbijlage van het NRC, de bespreking in het Nieuw Israëlitisch Weekblad (NIW) en de bespreking door het blad van het Joods Historisch Museum (pdf formaat). Begin 2015 verscheen in het Nederlands Theologisch Tijdschrift een artikel van de hand van Lieve Teugels, voor een groot deel gewijd aan De Brede Hagada. Lees het artikel hier. (Nederlands Theologisch Tijdschrift  69/1, 2015, 57–66).

Verkooppunten

‘De Brede Hagada’ (uitgave 2015) is weer te koop via de website van de stichting Sjaar en in de museumshop van het Joods Historisch Museum in Amsterdam, de WIZO Giftshop in Amsterdam of Blankevoort in Amstelveen.

 

Voor vragen over ‘De brede hagada’  - en voor feedback over het gebruik ervan – kunt u gebruik maken van het contactformulier.